REFLEX COLOR este o firmă romana specializată în domeniul vopselelor, tencuielilor decorative, grundurilor, lazurilor, lacurilor, – materiale de finisaj – şi a altor materiale  pentru tratarea, intretinerea si protectia suprafeţelor. Este unic importator pentru România al companiilor Conti Coatings, Huma Farben, Mako, Valpaint, fiecare dintre ele având experienţă  indelungata în producerea materialelor si uneltelor pentru finisaje in construcţii. Conceptul promovat de Reflex Color: „Produse de calitate premium la preţuri accesibile”, poate părea, la o primă vedere, laudativ, însă este garantat prin însăşi recunoaşterea internaţională a fabricantilor germani si italieni. Produsele oferite sunt de o calitate excepţională, destinate în primul rând profesioniştilor, dar şi segmentului DIY (Do It Yourself – micii „meseriaşi” casnici). Pentru segmentul premium, preţurile sunt imbatabile si sunt de o calitate superioară. Absolut toate materialele comercializate de Reflex Color sunt produse în Germania si Italia la cele mai înalte standarde de calitate şi profesionalism, folosind materii prime corelate cu protecţia mediului. Oferta este diversă, de la vopsele și emulsii pe baze minerale, vopsele lavabile de interior și exterior, tencuieli decorative, vopsele decorative, grunduri, lacuri și lazuri pentru lemn, metal, plastic dur, pardoseli epoxidice, masă șpaclu, adezivi, gleturi, la materiale pentru protecție, unelte și accesorii pentru zugraveli si tapet. Totodată, prin personalul specializat, firma oferă şi o gamă diversă de servicii orientate către clienți, consultanță, asistență de specialitate si mai nou executie lucrari(finisaje).

CONTI COATINGS – O companie a grupului KLUTHE – De la Profesionisti pentru Profesionisti. Prin dezvoltarea de produse inovatoare pentru tratarea suprafețelor, Chemische Werke Kluthe GmbH nu a dobândit doar o imagine excelentă în sectorul industrial, ci si o recunoastere internationala a calitatii produselor sale . Acest know-how și decenii de experiență sunt de asemenea încorporate în dezvoltarea de produse profesionale pentru comerțul cu lacuri si vopsele. Conti Coatings®, un brand de peste 120 ani, oferă utilizatorilor profesioniști o gamă largă de produse pentru o gamă largă de aplicații cu calități contemporane și inovatoare, dezvoltate de profesioniști pentru profesioniști. Un concept modern de înaltă performanță de amestecare a culorilor sub brandul comercial specializat Conti ProfiColor® permite celui care aplica, un design individual al culorilor, cu o selecție enormă de culori pentru o mare varietate de produse. Creativitatea nu cunoaște limite, chiar și culorile speciale sunt furnizate de serviciul nostru de amestecare a culorilor la cerere. Vopsele lavabile de interior(clasa de stergere 1,2 si 3)  intr-o gama extrem de generoasa –  siliconice, silicatice, acrilice; ecologice, antibacteriene, antimucegai, antifungice pentru protectie in spatii expuse bacteriilor, mucegaiurilor(ex. spitale, clinici, depozite si fabrici de alimente, industria farma, piscine interioare, bai, bucatarii, spatii umede). Vopsele antialergice, izolatoare(grasimi, pete, nicotina, urme de apa uscata, funingine, etc.). Vopselele sunt certificate de Institutul de Cercetare a Cladirilor(Universitatea Tehnica Dortmund) pentru rezistenta ridicata la expunere cu dezinfectii repetate. Vopsele lavabile de exterior, pentru vopsiri de inalta calitate a fatadelor, pentru cladiri noi, vechi, restaurari, monumente, etc., rezistente la intemperii, cu eficienta ridicata, cu proprietati hidrofobe, anti fungice, anti mucegai, anti alge, permeabilitate ridicata pentru CO2, ecologice, etc. Lacuri, lazuri, protectie lemn, metal, produse profesionale.

CHEMISCHE WERKE KLUTHE GmbH – Noi facem chimia disponibila – Cele cateva decenii de puternică cultură a inovației au făcut din Kluthe GmbH o companie activă la nivel mondial. Viziunea din acea vreme a devenit de mult timp realitate. Chemische Werke Kluthe GmbH este compania independenta de familie cea mai mare din Europa, in domeniul tratarii suprafetelor, vopselelor si reciclarii.

HUMA FARBEN GmbH– o afacere de familie de peste 100 de ani – Bine ați venit în lumea culorilor HUMA. Culorile care pot fi găsite în natură sunt magnifice, dar temporare. Scopul nostru este de a face aceste culori frumoase, diverse, durabile și reproductibile folosind produse naturale de înaltă calitate. Calitatea și protecția mediului sunt indisolubil legate. Acesta este motivul pentru care acordăm o importanță deosebită fabricării de vopsele și tencuieli ecologice. Pentru noi, un produs este dezvoltat pe deplin numai după ce a îndeplinit atât cerințele deosebite ale clienților noștri, cât și protejarea mediului inconjurator.  Suntem specializați în producerea și comercializarea de vopsele și emulsii pe bază de minerale, grunduri – amorse, tencuieli decorative și materiale speciale de acoperire şi finisaj, tencuieli de o calitate exceptionala: acrilice, silicatice, siliconice; cu proprietati hidrofobe, anti-fungice, mucegai, alcali, alge, respirabile, tensiuni reduse, etc. Tencuielile decorative profesionale  sunt de diferite granulatii, cu structura “bob de orez” si “scoarta de copac”, extrem de permeabila la CO2 si vapori de apa. Datorită personalului nostru extrem de calificat, materiilor prime folosite, suntem capabili să oferim partenerilor noștri din industrie și meșterilor profesioniști un grad ridicat de calitate, o gamă versatilă de culori și servicii logistice de top. Ca o noutate, HUMA Farben livreaza pentru prima oara in Romania, vopsele profesionale ecologice pentru marcajul gazonului. Printre cei peste 70 de clienti(in special organizatii sportive) se afla si vestita Mercedes Arena din Stuttgart. 

VALPAINT Italia Cele mai bune vopsele decorative disponibile pe piata intr-o gamă diversa de acoperiri inovatoare printr-o tehnologie de ultima generatie de înaltă calitate si într-un mod ecologic. Vopselele decorative VALPAINT Italia include produse unice și exclusive atât pentru uz interior, cât și exterior, dezvoltate în laboratoare interne ultramoderne de cercetare și dezvoltare.

Product has been added to your cart